Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

augustus 2019

Verbinden in Liefde (Deurne)

augustus 11 @ 11:00 - 17:00
Deurne
Gratis

Doctor Love Tony Verheij geeft een interactieve lezing tijdens de spirituele doe en ervaarbeurs. Deze lezing vanuit De Chemie Van Liefde is aangepast aan het publiek. Ben je zelf spiritueel ingesteld, zoek je een partner of heb je een partner die spiritueel ingesteld is? Kom dan naar de lezing ‘Verbinden in Liefde’ van Doctor Love Tony Verheij De toegang tot de beurs en interactieve lezing is gratis, je hebt geen ticket nodig. Hieronder komt de link voor meer informatie zoals de locatie en tijden van de lezing.

Meer weten »

september 2019

Dag van Liefde met 4 bekendere Liefdesexperts (Utrecht)

september 1 @ 10:30 - 17:00
Utrecht

Dag van Liefde: een dag waarin je verschillende sprekers te horen krijgt over Liefde. Waarom Liefde een feestje is maar ook waarom het gebrek aan Liefde erg pijn kan doen. Serieus met een lach en een traan, terwijl je naar huis gaat met precies dat wat jij nodig hebt! Happy single is prima, als je een partner mee wilt brengen of vrienden en vriendinnen is dat super! Wetenschap is het verschil dat zorgt voor meer sex, of meer Liefde, of succes in de Liefde. Iedereen heeft wel eens zijn neus gestoten en sommigen blijven het doen, terwijl het zo simpel is. Als je maar weet hoe Liefde werkt! En jij kunt ook leren hoe gemakkelijk Liefde is! Inclusief lunch, koffie en thee en veel gezelligheid! Bestel Nú! https://dechemievanliefde.nl/event-tickets/#.W7h-6hMzbyU

Meer weten »

december 2019

Kerst beurs Verbinden in Liefde (Berg en Dal)

december 15 @ 11:00 - 17:00
Berg en Dal Berg en Dal,
Gratis

Doctor Love Tony Verheij geeft een interactieve lezing tijdens de spirituele doe en ervaarbeurs. Deze lezing vanuit De Chemie Van Liefde is aangepast aan het publiek en aan KERST. Ben je zelf spiritueel ingesteld, zoek je een partner of heb je een partner die spiritueel ingesteld is? Kom dan naar de speciale Kerst lezing ‘Verbinden in Liefde’ van Doctor Love Tony Verheij De toegang tot de beurs en interactieve lezing is gratis, je hebt geen ticket nodig. Hieronder komt de link voor meer informatie zoals de locatie en tijden van de lezing.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
>